EEM202 Devreler Kuramı II Laboratuvar Gruplarının Belirlenmesi

EEM202 Devreler Kuramı II dersini alan öğrencilerin dikkatine!
Laboratuvar gruplarını belirlemek amacıyla 23 Şubat Pazartesi saat 11:30'da Devreler Kuramı Laboratuvarı'nda toplanmamız gerekiyor.

Derse devam zorunluluğu olanların laboratuvara devam zorunluluğu olacaktır. Haliyle, dersi ilk defa alan öğrencilerin katılımı zorunludur. Herhangi bir mazeret kabul edilmeyecektir.
Laboratuvarı daha önce almış öğrencilerden isteyenler laboratuvar uygulamalarına katılabilirler. Ancak bu öğrenciler, laboratuvara başladıkları andan itibaren onlar için de laboratuvar zorunlu hale geleceklerdir.
Laboratuvarı daha önce almış öğrenciler, laboratuvara hiç başlamamışlarsa devam zorunluluğu olmayacaktır. Ancak laboratuvar ile ilgili yayınlanan duyurulara dikkat etmeli, olduğu takdirse sınavlara katılmalı ve ödevleri teslim etmelidirler. Aksi halde hem katılmamış, hem de sınava girmemiş veya ödev teslim etmemiş olduklarından dolayı laboratuvar notu 0 olarak kabul edilecektir.

Laboratuvara devam zorunluluğu olan öğrenciler, laboratuvardan devamsızlıktan kaldıkları takdirde dersten de devamsızlıktan kalacaktır. Buna özen gösterilmesi gerekmektedir.

Bu duyuru, 21/02/2015 13:46:47 tarihinde Mustafa Berkan BİÇER tarafindan eklenmis ve 812 defa goruntulenmistir.