.::STAJ MÜLAKATI::. (Arş. Gör. Volkan YAMAÇLI)

Staj sunumları 08 Kasım 2016 Salı günü 15:30'da yapılacaktır. Tarih/saatin değişmesi durumunda tekrar bir duyuru yayınlanabilir, takip ediniz.
(Mazereti olanların en kısa sürede benimle iletişime geçmeleri gerekmektedir. e-posta: vyamacli@mersin.edu.tr)

Staj mülakatı ile ilgili,

1. Öğrenci, staj defteri ve stajda yaptığı işlerle ile ilgili olacak biçimde, sözlü olarak sunmak üzere bir *slayt* hazırlamak zorundadır (örn: powerpoint sunusu).

2. Sunum sırasında aşağıdaki listede ismi olan tüm öğrenciler mevcut bulunacaktır.

3. Sunuma gelmeyen/sunum yapmayan öğrenci stajdan kalacaktır.

Slayt/sunum hazırlarken sadece temel başlıklar ve açıklayıcı cümleler kullanılması, mümkün olduğunca paragraf ve uzun cümlelerden kaçınılması; resim, fotoğraf, animasyon (staj yerinde çekilen fotoğraflar v.b) kullanılması tavsiye edilir. Sunum, en fazla 12 sayfalık slayt ve 6 dakika ile sınırlıdır. Her sunum sonrasında soru cevap şeklinde mülakat yapılacaktır.

Sefa MUTLU
Yusuf KARAKAYA
Yasin BİLDİK
Başak DURAN
Elif YÜCESOY
Ali Furkan ŞAHİN
Yusuf Serhat KARUÇ
Cihan YAMAÇ
Akdeniz AKDOĞAN
Muhammed KÖROĞLU
Faruk AKDEMİR
Sultan ALPHAN

Bu duyuru, 01/11/2016 09:40:26 tarihinde Volkan YAMAÇLI tarafindan eklenmis ve 967 defa goruntulenmistir.