Staj mülakatı hakkında!! (Uzman Betül YILMAZ)

Aşağıda ismi bulunan öğrencilerin staj mülakatları 16.11.2016 tarihinde saat 15:30 da başlayacak şekilde yapılacaktır. Tüm öğrencilerin belirtilen saatte EEM bölüm toplantı salonunda olmaları gerekmektedir.

(Mazereti olanların en kısa sürede benimle iletişime geçmeleri gerekmektedir. e-posta: betuly@mersin.edu.tr)

Staj mülakatı ile ilgili,

1. Öğrenci, staj defteri ve stajda yaptığı işlerle ile ilgili olacak biçimde, sözlü olarak sunmak üzere bir *slayt* hazırlamak zorundadır (örn: powerpoint sunusu).
  2. Sunum sırasında aşağıdaki listede ismi olan tüm öğrenciler mevcut bulunacaktır.
  3. Sunuma gelmeyen/sunum yapmayan öğrenci stajdan kalacaktır.

Slayt/sunum hazırlarken sadece temel başlıklar ve açıklayıcı cümleler kullanılması, mümkün olduğunca paragraf ve uzun cümlelerden kaçınılması; resim, fotoğraf, animasyon (staj yerinde çekilen fotoğraflar v.b) kullanılması tavsiye edilir. Sunum, en fazla 12 sayfalık slayt ve 6 dakika ile sınırlıdır. Her sunum sonrasında soru cevap şeklinde mülakat yapılacaktır.

1. Necmettin ÇİFTÇİ
  2. Emre KOÇ
  3. Ahmet Furkan TEMÜR
  4. Gökhan AKMAN
  5. Muhammed GÜNER
  6. Mehmet Ali İNAN
  7. Coşkun ATAŞ
  8. Rıdvan BAYÇINAR
  9. Hebun KÜRKÜT (2 STAJ)
  10. Polen MAK
  11. Ahmet GÜNGÖR
  12. Emre BİÇER

Uzman Betül YILMAZ

Bu duyuru, 02/11/2016 09:10:57 tarihinde Betül YILMAZ tarafindan eklenmis ve 880 defa goruntulenmistir.