TELECOMMUNICATION SYSTEMS I EEM364 VE MİKRODENETLEYİCİLER EEM406 Laboratuvar dersini alacak öğrencilerin dikkatine

Merhabalar,

• Bu dönem haberleşme ve mikro denetleyiciler laboratuvarı alacak olan öğrenciler aşağıda her bir laboratuvar grubu için ilgili linklerden kayıt işlemlerini gerçekleştirecektir,
  • Linklerde karşınıza gelecek form sorularını dikkatli bir şekilde okumanız ve cevaplarınızı 3.02.2017 saat 12:00 a kadar sisteme göndermiş olmanız gerekmektedir,
  • Formun google forms'a gönderildiğinden emin olmak için Gönder butonuna bastıktan sonra kaydınız başarıyla alındı yazısını görene kadar bekleyiniz, ayrıca gelecekte değişiklik yapma ihtiyacınıza özgü referans numarasını lütfen kaybetmemeye özen gösteriniz..
  • Form doldururken paylaştığınız mail adresi ders için ortak mail grubuna otomatik atanacaktır (Aktif kullandığınız bir mail adresi olması şiddetle tavsiye edilir).
  • Laboratuvar saatiniz (ve gerekiyorsa grubunuz) 5.02.2017 saat 12:00 de mail grubunuzda yayınlanacaktır.
  • Ders duyuruları ile ilgili tüm paylaşımlar mail grubunuzda paylaşılacaktır.

2016-2017 EEM364 TELECOMMUNICATION SYSTEMS I Laboratuvar Kayıt Formu için tıklayınız..

2016-2017 EEM406 MIKRODENETLEYICILER Laboratuvar Kayıt Formu için tıklayınız..

Sorularınız için mcomert@mersin.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz..

Bu duyuru, 01/02/2017 19:25:53 tarihinde Mustafa COMERT tarafindan eklenmis ve 1299 defa goruntulenmistir.