BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN GELEREK YAZ OKULUNDA DERS ALACAK ÖĞRENCİLER

BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN GELEREK ÜNİVERSİTEMİZDE DERS ALACAK ÖĞRENCİLER

Başka bir Üniversiteden gelerek Üniversitemizden ders almak isteyen öğrenciler, kesin kayıtların açılması ile birlikte (18-22 Haziran 2018) öncelikle YÖKSİS’te kayıtlarının olup olmadığını “e-devlet” üzerinden teyit etmeleri gerekmektedir. Daha sonra Üniversitemiz Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi (ÖİBS)’nde giriş ekranındaki “Yaz Dönemi Misafir Kayıt”panelinden önce kimlik doğrulaması ardından da öğrencilik doğrulaması yaparak öğrenci numarası oluşturacaklardır. Öğrenci numarası oluşturan öğrenciler bu numara ile ilgili dersin ücretini bankaya yatırarak dekont ile birlikte dersin öğretim elemanına giderek kesin kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Bu duyuru, 13/06/2018 08:32:10 tarihinde Müjdat SEMİZER tarafindan eklenmis ve 1175 defa goruntulenmistir.