EEM311 LAB. GUNLERİ HAKKINDA!! İLGİLİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!

EEM311 Lab.ı daha öncede duyurulduğu üzere Cuma günleri 10:00,13:00 ve 15:00 grupları olarak belirlenmişti. Belli gruplarda yığılma olması nedeniyle  3 Kasım 2015 tarihinde saat 12:00 da ilgili öğrencilerin hepsi ile bölümümüzde ki Elektronik/Devre Lab.ında toplanılacaktır. Tüm öğrencilerin katılması gerekmektedir. Katılmayan öğrenciler tarafımdan belirlediğim gruba yerleştirilecektir.

Lab.ı geçmiş yıllarda alan öğrenciler için 50 ve aşağısı nota sahip olanların labı yeniden alması mecburi olup, 50 üstü notu olanların Lab.a katılımı isteğe bağlıdır, katılamıyacak olanların geçmiş dönemki notları kullanılacaktır.

Not: Her hafta, deney konusu ile ilgili Quiz yapılacaktır.

İlk deneyimiz Kasımın ilk haftası yapılacaktır. Devam zorunluluğu %80 olup, 2. kez deneye katılamayan öğrenci devamdan lab.dan kalmış olmaktadır (Dikkatinize!! ). İlk deney, föydeki Deney II Yarıiletken Diyotlar yapılacaktır. Hazırlıklı ve deney föyünüz ile katılımınız gerekmektedir.

EEM 311 deney föyüne BURADAN erişebilirsiniz.

Bu duyuru, 26/10/2015 14:19:48 tarihinde Betül YILMAZ tarafindan eklenmis ve 1202 defa goruntulenmistir.