EEM493 Bitirme Projesi I dersini alan öğrencilerin dikkatine

Bitirme Projesi I dersinin sunumları 29 Ocak 2016 Cuma günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacaktır. Gruplar ve sunum yapacakları saatler daha sonra ilan edilecektir.

NOT: 29 Ocak 2016 tarihindeki Fiberoptik İletişim dersinin final sınavı 28 Ocak 2016 tarihine alınmıştır. Saati bugün ilan edilecektir.

Sunumla ilgili uygulanacak kurallar şöyledir:

• Sunumları baştan sona kadar tüm öğrencilerin takip etmesi zorunludur. Gün boyunca aralıklarla yoklama alınacaktır.
  • Sunum yapan grup öğrencileri eksiksiz olarak kürsüde olacaktır.
  • Her grup dönem boyunca yaptıkları çalışmalarla ilgili bir rapor hazırlamak zorundadır. Bu raporun Bitirme Projeleri İnceleme Komisyonu'na son teslim tarihi 1 Şubat 2016 Pazartesi saat 12.00'dır. Aynı gün (01.02.2016) içerisinde raporlar ve sunumlar değerlendirilecek ve notlar ilan edilecektir. Raporda veya sunumda eksikliği olan gruplar bütünlemelerin son günü tekrar sunum yapacak veya yeniden rapor teslim edecektir.
  • Yazılacak raporlar Mersin Üniv. Fen Bilimleri Enstitüsü sayfasında bulunan tez formatında olacaktır. Farklı bir format kabul edilmeyecektir.

Konu ile ilgli düzenleme veya değişiklikler buradan ilan edilecektir. Yeni ilanları takip etmek öğrencinin kendi sorumluluğudur. Dolayısıyla bu sayfayı sıklıkla kontrol etmeniz faydanızadır.

EEMB Bitirme Projeleri İnceleme Komisyonu

Bu duyuru, 18/01/2016 11:34:07 tarihinde Evren DEĞİRMENCİ tarafindan eklenmis ve 786 defa goruntulenmistir.