EEM-494 Bitirme Projesi II Dersi Sunumları

EEM-494 Bitirme Projesi II dersinin sunumları 17.06.2016 Cuma günü 08.45-17.00 saatleri arasında Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda (Derslik Bloğu 3. Kat) yapılacaktır.

Sunumlar 10 dakikalık anlatım şeklinde hazırlanacaktır. Teorik veya kitap bilgilerinin anlatılması beklenmemektedir.

Sunum için tüm grup üyeleri kürsüye çıkacaktır ve tüm grup üyelerinin kendi yaptıkları işler hakkında konuşması gereklidir.

Sunum sıralaması hocalar tarafından sunumlar sırasında belirlenecektir. Tüm öğrencilerin 08.45-17.00 arasında sunum salonunda bulunması zorunludur.

Sunumlarla beraber öğrencilerin Bitirme Tezlerini de getirmeleri gereklidir. Tezin formatı MEÜ Fen Bilimleri Enstitüsü sayfasında mevcuttur. Formata uygun olmayan tezler iade edilecek ve düzgün hale gelinceye kadar grup üyelerine geçer not verilmeyecektir. Tez danışmanlarının onayı olması durumunda tez teslimi bütünleme haftasına bırakılabilir. Bu durumdaki öğrencilere final notu olarak 49 verilecektir.

Bu duyuru, 16/06/2016 11:23:40 tarihinde Evren DEĞİRMENCİ tarafindan eklenmis ve 826 defa goruntulenmistir.