YENİ:: Elektromekanik Enerji Dönüşümü I Dersi Laboratuvarı

Electromechanical Energy Conversion I Laboratuvar Çalışması ilk haftasında daha önce yayınlanmış olan deney föyündeki
A.1. Bir Fazlı Transformatör Deneyleri ve bu başlıktaki tüm alt deneyler yapılacaktır.

Her öğrencinin deneye gelirken Ön Rapor ve Deney Föyü ile birlikte gelmesi gerekmektedir. Aksi taktirde o haftaki laboratuvar çalışmasına katılamayacak ve devamsız olacaktır. Ön raporlar grup halinde değil her öğrenci tarafından bireysel olarak hazırlanacaktır. Ön Rapor notu 50'nin altında olan öğrencilerin o haftaki Laboratuvar Sonrası Final Raporu notu %50 oranında azalacaktır.

İlk hafta yapılacak olan çalışmaya ait ön rapor soruları, kapak formatı ve cevap kağıdı formatı aşağıdaki linklerde verilmiştir. Ön Rapor laboratuvar çalışmasına gelirken şeffaf dosya içerisinde Kapak-Sorular-Cevaplar düzeni ile teslim edilecektir.

Ön Rapor Kapağı
Ön Rapor Soruları
Ön Rapor Cevap Kağıdı

Bu duyuru, 16/11/2016 13:16:41 tarihinde Volkan YAMAÇLI tarafindan eklenmis ve 1601 defa goruntulenmistir.