**YENİ**  EEM-494 Bitirme Projesi II Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

Bitirme Projesi II dersinin sunumları 24 Mayıs 2017 Çarşamba gününe ertelenmiştir. Sunumlar 24 Mayıs Çarşamba günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacaktır. Grupların sunum yapacakları zaman dilimleri sunumlar sırasında belirlenecektir.

Sunumla ilgili uygulanacak kurallar şöyledir:

• Sunumları baştan sona kadar derse kayıtlı tüm öğrencilerin takip etmesi zorunludur. Gün boyunca aralıklarla yoklama alınacaktır.
  • Sunum yapan grup öğrencileri eksiksiz olarak kürsüde olacaktır.
  • Her grup dönem boyunca yaptıkları çalışmalarla ilgili bir rapor hazırlamak zorundadır. Bu raporun Bitirme Projeleri İnceleme Komisyonu'na son teslim tarihi 22 Mayıs 2017 Pazartesi  saat 09.00'dır. Raporda veya sunumda eksikliği olan gruplar bütünlemeye kalacak ve bütünlemelerin son günü tekrar sunum yapacak ve/veya yeniden rapor teslim edecektir.
  • Yazılacak raporlar Mersin Üniv. Fen Bilimleri Enstitüsü sayfasında bulunan tez formatında olacaktır. Farklı bir format kabul edilmeyecektir.
  • Sunumlar sırasında öğrencilerin kılık kıyafetlerine özen göstermesi, sunumlarını ciddiyetle yapmaları beklenmektedir.

EEMB Bitirme Projeleri İnceleme Komisyonu

Bu duyuru, 15/05/2017 00:45:53 tarihinde Evren DEĞİRMENCİ tarafindan eklenmis ve 668 defa goruntulenmistir.