Laboratuarlı Derslerin Yaz Okulunda Alınması ile İlgili

Bölümümüzdeki laboratuarlı dersleri yaz okulunda başka üniversitelerden alacak olan öğrenciler ile ilgili bölüm olarak aşağıdaki karar uygulanacaktır:

- Öğrencinin dersi bölümümüzde hiç almamış olması durumunda, yaz okulunda hem dersi, hem de o dersin laboratuar dersini alması gereklidir.

- Öğrencinin dersi bölümde aldığı, ancak başarısız olduğu durumda; eğer laboratuarda devam şartını sağlamışsa ve notu 50'nin üzerinde ise yaz okulunda sadece teorik dersi alması yeterlidir. Ancak lab'da devam şartını sağlamamışsa ve/veya lab notu 50'nin altında ise yaz okulunda hem teorik dersi, hem de lab dersini alması gereklidir.

- Yaz okulunda hem hem teorik dersi, hem de lab dersini alan öğrencilerin her iki dersten de başarılı olmaları gereklidir. Aksi taktirde bölümdeki derse not aktarımı başarılı olarak yapılmayacaktır.

Bu duyuru, 30/05/2017 10:26:33 tarihinde Evren DEĞİRMENCİ tarafindan eklenmis ve 625 defa goruntulenmistir.