Electromechanical Energy Conv I LAB

Bazı öğrencilerin ders çakışmalarından ötürü LAB grup seçimi yapamadıkları belirlenmiştir. SADECE GRUP SEÇİMİ YAPAMAYAN ve İPTAL edilen Salı grubu 13:00 - 14:30 öğrencilerin aşağıdaki linkteki verilen önerilmiş lab gün/saatlerinden kendilerine uygun olanları (birden çok seçenek seçiniz) seçmeleri geremektedir.

ŞUANA KADAR GRUP SEÇİMİ YAPAN öğrenciler LÜTFEN bu formu DOLDURMASINLAR. Daha önce yayınlanan excel tablosunda doldurulmuş alanlar müdahaleye kapatılmıştır, excel tablosunda SADECE boş olan yerlere isminizi yazabilirsiniz, daha önce yazılan isimler silinmemektedir.

Daha önce yayınlanan gruplar tablosu için Tıklayınız. (Boş alanlara isim yazabilirsiniz)

Seçim yapmayan öğrencilerin ve İPTAL edilen Salı 13:00 - 14:30 grubu öğrencilerinin doldurması gereken form için Tıklayınız.

Bu duyuru, 20/10/2017 22:17:55 tarihinde Volkan YAMAÇLI tarafindan eklenmis ve 711 defa goruntulenmistir.