EEM493 Bitirme Projesi I Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

EEM493 Bitirme Projesi I dersinin final sunumları 25 - 29 Aralık 2017 haftası yapılacaktır. Belirtilen hafta içindeki her gün 4 grubun sunumu olacaktır. Hangi grubun hangi gün sunum yapacağı rastgele belirlenecek ve önümüzdeki hafta ilan edilecektir. Sunum saatlerinin özellikle 3. ve 4. sınıf derslerinin final sınavlarıyla çakışmamasına özen gösterilecektir.

Sunumunuz olan gün başka dersinizin final sınavı da olabileceğini dikkate alarak sunum çalışmalarınızı zamanında tamamlamanız menfaatinize olacaktır. İlan edilen sunum programında değişikliğe gidilmeyecektir ve katılmayan öğrenciler dersten başarısız sayılacaktır.

Dersi alan tüm öğrencilere duyurulur.

Bu duyuru, 14/12/2017 17:05:10 tarihinde Evren DEĞİRMENCİ tarafindan eklenmis ve 550 defa goruntulenmistir.