ÜÇ DERS SINAVI

10 Eylül 2016 tarihli 29827 sayılı resmi gazetede yaynlanan Mersin Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 34. maddesinin 5. bendine göre Üç Ders sınav hakkının kazanıldığı yarıyıl itibariyle kullandırılır. Hükmü ve Üç Ders sınav hakkını kullanıp ilgili derslerden başarısız olan öğrenciler söz konusu derslere açıldığı ilk yarıyılda kayıt yaptırmış olmaları, devam şartı aranmaksızın yarıyıl içi ve yarıyıl sonu sınavlarına girerek  ve dersin gereklerini yerine getirerek başarısız olmaları durumunda, tekrar üç ders sınav hakkını kullanabilirler. Hükmüne göre derslere tekrar kayıt olmaları gerekmektedir.

Bu duyuru, 22/03/2018 09:54:05 tarihinde Müjdat SEMİZER tarafindan eklenmis ve 507 defa goruntulenmistir.