Üç Ders Sınavı Başvurusu

Üç ders sınav hakkını kullanmak isteyen öğrenciler, bütünleme sınav sonuçlarının ilanından sonra beş iş günü içinde ilgili Alt Birim başkanlığına yazılı olarak başvurur.

Üç Ders Sınav Tarihi 06-07 Haziran 2018 dir.

Toplamda en fazla üç derse kadar başarısız dersi olmak,
c) Staj ve benzeri uygulamalar dahil, ilgili programın diğer tüm yükümlülüklerini yerine getirmiş olmak.
ç) Üç ders sınav hakkı, sınav hakkının kazanıldığı yarıyıl itibariyle kullandırılır.
d) Üç ders sınav hakkını kullanıp ilgili derslerden başarısız olan öğrenciler söz konusu derse/derslere açıldığı ilk yarıyılda kayıt yaptırmış olmaları, devam şartı aranmaksızın yarıyıl içi ve yarıyıl sonu sınavlarına girerek ve dersin gerekliliklerini yerine getirerek başarısız olmaları durumunda, tekrar üç ders sınav hakkını kullanabilirler.

Üç /Tek Ders Sınavı Başvurularında Traskript eklenmek zorundadır.

Bu duyuru, 18/05/2018 14:32:09 tarihinde Müjdat SEMİZER tarafindan eklenmis ve 450 defa goruntulenmistir.