2018-2019 Bahar Döneminde EEM384 - Sağlıklı Yaşam ve Spor Dersini Seçmeyi Düşünen Öğrencilerin Dikkatine

2018-2019 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında EEM384 - Sağlıklı Yaşam ve Spor dersini seçmeyi planlayan bölümümüz öğrencilerinin derse kaydolabilmek için "Spro Yapmasında Engel Yoktur" ibareli son 6 ay içinde alınmış doktor raporu getirmeleri zorunludur. Söz konusu rapor aile hekimliklerinden veya Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Aile Hekimliği Polikliniğinden alınabilir. Bu raporu almayan ve/veya daha sonra belirtilecek teslim dönemi içerisinde bölüm sekreterliğine teslim etmeyen öğrencilerin kayıtları sistem üzerinden düşürülecektir. Dersi seçmeyi düşünen öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için konuya hassasiyetle yaklaşmaları ve zaman geçirmeden raporlarını almaları önem arz etmektedir. Bu konuyla ilgili oluşabilecek mağduriyetlerden dersi veren öğretim üyesi, bölüm ve dekanlık hiçbir şekilde sorumlu tutulamayacaktır.

Bu duyuru, 26/12/2018 16:00:47 tarihinde Evren DEĞİRMENCİ tarafindan eklenmis ve 457 defa goruntulenmistir.