EEM493 Bitirme Projesi I Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine!">

EEM493 Bitirme Projesi I Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine!

Bitirme Projesi I dersinin sunumları 11 Ocak 2019 Cuma günü 09.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacaktır. Sunumların yapılacağı yerin Mühendislik Fakültesi konferans salonu olması planlanmaktadır, ancak bir aksilik durumunda sunumlar 212 nolu derslikte de yapılabilir.

Sunumla ilgili uygulanacak kurallar şöyledir:

• Sunumları baştan sona kadar derse kayıtlı tüm öğrencilerin takip etmesi zorunludur. Gün boyunca aralıklarla yoklama alınacaktır.
  • Grupların sunum yapacakları zaman dilimleri sunumlar sırasında belirlenecektir.
  • Sunum yapan grup öğrencileri eksiksiz olarak kürsüde olacaktır.
  • Her grup sunumu için 15 dak. süre verilecektir.
  • Sunumlar sırasında öğrencilerin kılık kıyafetlerine özen göstermesi, sunumlarını ciddiyetle yapmaları beklenmektedir.

DUYURULUR

EEM493 Bitirme Projeleri Yürütme ve Değerlendirme Komisyonu

Bu duyuru, 02/01/2019 15:27:12 tarihinde Müjdat SEMİZER tarafindan eklenmis ve 470 defa goruntulenmistir.