2018-2019 Yaz Dönemi Staj Tarihleri

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2018-2019 eğitim-öğretim yılı yaz dönemi staj tarihleri 14.06.2019 / 11.07.2019 ile 12.07.2019 / 09.08.2019 olarak belirlenmiştir. Staj yapacak öğrenciler Fakültemiz tarafından STAJ SÜRESİNCE iş kazası ve meslek hastalığı sigortasına tabi tutulacaktır. Aşağıda izlenecek yolda belirtilen belgelerin imzalarının tamamlanmış olarak staja başlayacakları günden en az 10 iş günü önce Fakülte Dekanlığının Öğrenci İşleri Birimine ulaştırmaları gerekmektedir.

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER
-KYK MEÜ.EÖ.FR-153/00 Nolu Staj Başvuru Formu (Bölüm Sekreterliğinden Temin Edebilirsiniz.)
-KYK MEÜ.EÖ.FR-145/01 Nolu İşveren Değerlendirme Formu (Bölüm Sekreterliğinden Temin Edebilirsiniz.)
-Staj Yeri Kabul Belgesi (Staj Yapılacak Birimden Temin Edebilirsiniz)
-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
-Staj Defteri Alımı (Fakülte Dekanlığı Bakım Onarım Biriminden Temin Edebilirsiniz)

İZLENECEK YOL
Yukarıda belirtilen evraklar tamamlanıp Bölüm Başkanının onayı alındıktan sonra Staj Başvuru Formunun öğrencilerin staja başlayacakları günden en az 10 iş günü önce Fakülte Dekanlığının Öğrenci İşleri Birimine ulaştırmaları gerekmektedir. Sonrasında öğrenciye “İşe Giriş Bildirgesi” düzenlenecek ve ilgili öğrenci bu belgeyi staj yapacağı birime teslim edecektir. Sigorta girişleri yapılmadan staja başlayan öğrencilerin işletmelerde yaptıkları çalışmalar staj süresinden sayılmayacaktır. Staj Başvuru Formunu teslim etmeyen öğrencilerin sigorta işlemlerinden Dekanlığımız sorumlu değildir.

Bu duyuru, 01/03/2019 13:51:34 tarihinde Müjdat SEMİZER tarafindan eklenmis ve 780 defa goruntulenmistir.