EEM364 Telekom Dersinin Final Notlarıyla İlgili

EEM364 dersinin OIBS sistemine girilmiş olan final notları şöyle belirlenmiştir:

• Eğer finalden aldığınız çan eğrili not 50'nin altında ise doğrudan final notunuz sisteme girilmiştir, çünkü Mersin Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yönetmeliği gereği final notu 50'nin altında olan öğrencinin bütünleme sınavına girmesi veya takip eden dönemde dersi tekrar etmesi gereklidir. Bütünleme sınavında 50'yi geçtiğiniz taktirde alttaki maddedeki formül geçerli hale gelecektir.
  • Eğer finalden aldığınız çan eğrili not 50'nin üstünde ise, <(çan eğrili final (veya büt) notu)*0.67+(lab notu)*0.33> formülüyle elde edilen puan sisteme girilmiştir. Böylece dersin dönem sonu notu %40 vize, %20 lab, %40 final (veya büt) şeklinde hesaplanmıştır.

Lütfen not veya kağıdı yeniden incelenmesini istemek için MAIL ATMAYINIZ. Kağıdınıza bakmak isterseniz yarın saat 14.00 ile 14.30 arası gelebilirsiniz.

Bu duyuru, 29/05/2019 21:56:42 tarihinde Evren DEĞİRMENCİ tarafindan eklenmis ve 409 defa goruntulenmistir.