Devreler Kuramı I Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

Merhaba Arkadaşlar,
Devreler Kuramı I dersini alan arkadaşların laboratuvar dersleri yakında başlayacaktır. Bu yüzden dersi alması gereken arkadaşların aşağıda verilen bağlantıya gidip katılacakları gruba öğrenci numarasını, adını ve soyadını yorum olarak yazmaları gerekmektedir. Laboratuvarda her bir deney setini kullanacak gruplar maksimum 3 kişi olup her lab grubu toplamda 27 kişi olacaktır. Daha önceki yıllarda dersi alan arkadaşlar için laboratuvardan geçer not almaları halinde laboratuvara katılımları zorunlu değildir. Önceki yıllarda alan arkadaşların lab. notlarına yine aşağıda verilen ikinci bağlantıdan ulaşılabilir. Laboratuvara katılacak arkadaşların google classroomda oluşturulan ve aşağıda davet bağlantısı verilen sanal sınıfa katılımları zorunludur. Laboratuvar ile ilgili bütün duyurular bundan sonra sanal sınıftan yapılacaktır.

Google Classroom Sanal Sınıf Davet Bağlantısı:  https://classroom.google.com/c/NTU0ODU4Njc5MTA2?cjc=xumptun

Bu duyuru, 06/10/2022 15:46:46 tarihinde Şamil Baycan YALÇIN tarafindan eklenmis ve 818 defa goruntulenmistir.